Köttfärsgryta

Det här är så jäklans gott och enkelt. Det sköter sig själv på spisen och är enkelt att göra storkok av. Lite gulaschinspirerat sådär. Jag brukar lägga på en rejäl klick crème fraiche oppanpå, blir lite extra gott och ännu mer mättande. För det här är ordentligt mättande. 


500 g köttfärs 
1 burk krossade tomater
Färska champinjoner
1 röd paprika 
Buljongtärning 
4 vitlöksklyftor 
1 msk tomatpuré 
3-5 dl grädde 
Cayennepeppar 
Svartpeppar 
Paprikapulver 
Salt

Stek köttfärsen i mängder med smör i en stekgryta.Dela champinjonerna och paprikan i lagom stora bitar. Släng ner paprikan, champinjonerna och tomaterna, 2-3 dl vatten nu kan behövas också. I med allt annat också och låt det puttra tills det blivit sådär gottigt. Krydda efter smak, det är gott när det är lite halvhett tycker jag, då blir det lite extra gott ihop med fraichen på toppen.